onani for nytelse & glede
Historien om onan Sannheten om onani onani for to, gjensidig onani menns onani, teknikker kvinner som onanerer onani tips for ham onani tips for henne onani og sexleketøy som vibrator, dildo, buttplugg, og kunstige vagina ord for onani onani og orgasmen e-post

Sannheten er der ute...

-What do you want?
- I want the truth.
- The truth? You can't handle the truth!

 

At onani er synd & skam er noe de fleste av oss har hørt i oppveksten.
Her vil vi se på ett par ting som er gjort for å forhindre oss i å onanere i løpet av de siste 100 årene…

Sannheten om hvorfor omskjæring praktiseres.
Onani er grunnen til at omskjæring praktiseres i store deler av verden både på menn og kvinner…. Å ja, noen sier at det er av hygieniske årsaker.
Sannheten er at dersom det var snakk om hygiene, så ville man latt være å vaske kjønnsorganet, for kroppen er utviklet slik at den normalt danner stoffer som forhindrer infeksjoner.
Noen sier at det man omskjærer av religiøse årsaker.
Yep, det er til en viss grad sant…. Det finnes de som mener at det er feil å onanere iht. bibelen også…. Historien om Onan. Men som vi skal komme tilbake til…. Religion dreier seg om tolkninger, ikke nødvendigvis den absolutte sannhet.
Sannheten er at i 1908 publiserte Sir Jonathan Hutchinson avhandlingen: "On circumcision as preventative for masturbation" Denne avhandlingen alene er den direkte årsaken til at i nesten 100 år har omskjæring av nyfødte guttebarn i fks USA vært standard rutine.
Ikke fordi det dreide seg om hygiene, eller religion.
For å gjøre det vanskeligere for barnet å onanere!
I 1920 sto det i alle amerikanske legebøker at dersom forhuden ikke ble fjernet på nyfødte barn kunne dette være årsak til våte drømmer, hysteri, epilepsi og feberfantasier.
Å jada, jeg vet at flere av dere som har lest igjennom det ovenfor her er uenige med meg. Jeg vet noen av dere vil si at det ER medisinske grunner til å omskjære (nå snakker jeg ikke om de få % hvor forhuden er for trang, eller det eksisterer andre defekter) alle nyfødte barn.
Til dere vil jeg bare si: Sjekk "bevisene" deres.
Til de av dere som skylder på religiøse årsaker, så kan det kanskje være en god ide å se litt på hvor denne skikken kommer fra…. For omskjæring av religiøse årsaker kan spores direkte tilbake til ofringer av dyr & mennesker for bedre avlinger, eller bedre vær.
Den slags handlinger vi foretrekker å "glemme" at vi drev med for noen 100 år siden.
Yep, å ofre kroppsdeler til gud(er) er sikkert mye bedre enn å onanere.

Lyst til å vite hvordan de som onanerte ble "behandlet" for "sykdommen" sin?
Har du virkelig lyst til å tenke på hvordan mennesker som ble tatt i onanere ble behandlet når de ble sperret inne på ett asyl?
Vel, skyld på deg selv…. Det er ikke bare hyggelig lesning.
Man kunne bli behandlet ved at kjønnsorganet ble gjort utilgjengelig, kyskhetsbelter eksisterte både for menn & kvinner.
Man kunne gjøre det umulig å onanere ved å sette på "den gale" tvangstrøye, slik at det var umulig å berøre kjønnsorganene. Det eksisterer en mengde patenterte produkter som gjør det svært smertefullt, eller umulig å få ereksjon. Dette innbefatter penisringer i stål, med nåler på innsiden, slik at dersom man skulle få ereksjon fks. i søvne ville man våkne av at nålene stakk hull i huden på penis.
Andre varianter sørget for at dersom penis skulle bli stiv, ville to poler kobles sammen slik at en strømkrets ville lukkes og strøm føres rett i penis til ereksjonen forsvant.
Og om ikke noe av dette fungerte… så hadde man jo alltids lobotomi.
Du vil gjerne tro at her i Norge så gjorde vi ikke slik…. Ikke sant?
Her på berget er vi jo siviliserte…
You wish!
Man skal ikke mange tiårene tilbake i tid for å finne eksempler på folk som ble lobotomert fordi de onanerte for mye…. I Norge.

Tips: Les erotiske noveller for å sette i gang din egen fantasi

Sexshop med alt av sexleketøy, som dildo, vibrator, kondomer og sexy undertøy