onani for nytelse & glede
Historien om onan Sannheten om onani onani for to, gjensidig onani menns onani, teknikker kvinner som onanerer onani tips for ham onani tips for henne onani og sexleketøy som vibrator, dildo, buttplugg, og kunstige vagina  ord for onani onani og orgasmen e-post

Orgasmen

Det er ikke uten grunn at orgasmen kalles "den lille døden".

 

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles en orgasme? Vi prøver å se litt på hva en orgasme EGENTLIG er utover at det er en deilig følelse…
En orgasme er en brå utladning av oppsamlet seksuell spenning.
Den utrykker seg gjennom rytmiske muskulære sammentrekninger i nedre del av maven og underlivet, som igjen forårsaker en serie svært deilige følelser, tett fulgt av en avslappet følelse.
En orgasme kan vare fra noen få sekunder til bortimot ett minutt. (kortest for menn, lengst for kvinner)

En orgasme er også en psykologisk følelse like mye som det fysiske og de beste orgasmene kommer når man er 100% mentalt fokusert på sin egen opplevelse.
En orgasme omtales ofte som "å komme" eller å "få utløsning"

I Master & Johnson's forskning på menneskets seksuelle syklus, er orgasmen satt som trinn tre av fire, orgasmen inntreffer etter platå nivået og før løsnings nivået.
M.D, PhD Helen Singer Kaplan er en annen svært kjent sexolog som har delt inn menneskets sex syklus i nivåer.
Hun holder seg til tre nivåer, Begjær, opphisselse og orgasme.

En orgasme oppleves som de fleste vet, forskjellig fra person til person, men en orgasme oppleves også forskjellig fra gang til gang for den samme personen. Så det å beskrive hvordan en orgasme oppleves er nesten umulig.
Noen ganger kan en orgasme være intens og eksplosjonsartet, andre ganger kan den komme snikende og være mindre intens, men kanskje vare lengre.
Grunnen til at hvordan orgasmen oppleves skyldes en rekke forskjellige faktorer, for det meste psykologiske, som hvor lenge det er siden sist man fikk orgasme, humør, forhold til partneren, aktivitet, forventninger og hvordan man opplevde det hele frem mot orgasmen.
Naturligvis har også fysiske faktorer en betydning, men i mindre grad enn de fleste tror. Når man først er kommet opp på orgasme nivået tar kroppen i hovedsak over kontrollen selv.

Orgasmen kjennetegnes ved sammentrekninger i nedre del av maven/underlivet, men en orgasme er noe som omfatter hele kroppen.
Målinger viser at hjerne aktiviteten endres drastisk under en orgasme og muskler i hele kroppen reagerer.
Mange mennesker opplever at musklene i ansiktet strammes på en slik måte at man tilsynelatende skjærer grimaser av smerte eller ubehag, på tross av at man kun føler nytelse.
Dette er musklene i ansiktet som reagerer på noen få av den mengden med impulser som sendes ut fra hjernen.

Det mest karakteristiske fysiske kjennetegnet på en orgasme er sammentrekningene i pubococcygeus muskelen (PC muskelen)
Denne muskelen, sammen med de to ringmusklene i anus, den ytre tredjedelen av kvinnens vagina og musklene rundt penis er de som reagerer sterkeste.
De første sammentrekningene kommer gjerne relativt tett, med ca 0,8 sekunders mellomrom, men dersom orgasmen trekker ut vil muskel sammentrekningene komme med gradvis lengre opphold mellom.

På tross av de fysiske forskjellene på menn og kvinner er orgasmen psykologisk og fysisk svært lik for begge kjønn.
Både hjerne aktivitet og muskler som reagerer er identiske på begge kjønn.
Det har blitt utført eksperimenter hvor såkalte "eksperter" gjennom en rekke målinger, både fysiske og psykologiske, har skulle fortelle om det var en mannelig eller kvinnelig orgasme de var vitne til.
Resultatene fra disse ekspertene er nesten identiske med de man ville fått om man kastet terning, hvor tallene en til tre var kvinne, fire til seks var mann.

Kvinner beskriver gjerne orgasmen på følgende måte:
En spenning som bygger seg opp og som går over til en intenst deilig følelse som begynner i klitoris (pungen)og som sprer seg utover hele underlivet.
Ofte beskrives det som en varm, kilen, eller en elektrisk følelse som sprer seg utover, noen ganger begrenset til kjønnsorganet, andre ganger til hele den midtre delen av kroppen og andre ganger til hele kroppen.
Tilsynelatende er det en større andel kvinner enn menn som får en orgasme som innbefatter hele kroppen, men dette kan skyldes at menn generelt er mer redde for å la seg rive med og derfor ofte slår på en psykologisk sperre uten engang å vite det selv.
En del, men langt fra alle kvinner er i stand til å kjenne sine egne muskler i underlivet trekke seg sammen under orgasmen.

Menn beskriver gjerne følelsen på følgende måte:
Det begynner med en følelse av varme og trykk som kommer innenfra. Disse følelsene forbindes gjerne med ejakulasjonen og både trykket og varmen beskrives som økende helt til man ikke lenger har mulighet til å holde tilbake ejakulasjonen.
I det mannen ejakulerer opplever han flere bølger av skarpe, kraftig, intens nytelse.
Det er her menn og kvinner som oftest beskriver orgasmen forskjellig. I mens mange kvinner beskriver orgasmen som bølger, beskriver menn den mer som spisser.
De muskulære reaksjonene er like, sammentrekninger av PC muskelen, anus og kjønnsorganene.
Noen menn kjenner at de pumper ut sæd, hvordan den strømmer gjennom urinrøret og ut, andre registrerer det overhodet ikke.
Det er verdt å vite at en orgasme og en ejakulasjon er ikke det samme. De opptrer i de fleste tilfeller sammen, men kan også opptre hver for seg.
I de tilfeller hvor menn beskriver en orgasme uten ejakulasjon, er den så godt som identisk med hvordan en kvinne beskriver en orgasme.

Den største forskjellen på en manns og en kvinnes orgasmer er ikke verken orgasmen, hvordan det føles eller hva som fysisk skjer.
Forskjellen er det som kommer etterpå.
Langt flere kvinner enn menn er i stand til å få en ny orgasme kort tid etter den første, uten å synke ned til bunnen for å begynne oppbygningen på nytt.
Dette refereres ofte til som multiorgasme, men dette er ikke noe alle kvinner kan få uten videre, det er heller ikke noe noen kvinner får hver gang.
Mulitorgasmer er noe en del kvinner kan få og i de fleste tilfeller kreves det en del seksuell erfaring før man får det.
Menn på sin side kan også få multiorgasmer, men det er i de aller, aller fleste tilfeller noe man må trene både hardt og lenge på før man kan forvente å se resultater.
Men mer om det ett helt annet sted…..

Noen orgasme tips.
Her har vi samlet noen små tips & trisk som kanskje kan gjøre deg i stand til å oppleve kraftigere og mer intense orgasmer...

1: Lær deg selv og din kropp å kjenne.
Det er helt klart en fordel å eksperimentere litt på egenhånd først, det er da du best finner ut hva du liker og hva som virkelig er prikken over I'en.
2: Ta kontroll over din egen seksualitet.
Ikke bry deg om de som sier sex er skittent eller mener sex er noe man ikke snakker om.
Kunnskap er makt og ved å lese/se/høre/snakk om sex vil du skaffe deg mer kunnskap og på den måten være bedre skikket til å få flere og bedre orgasmer.
3: Slipp alle hemninger.
I tidligere tider sto vi alle fritt til å oppføre oss som vi ønsket når vi haddes ex. Vi kunne skrike, ule mot månen eller gjøre hva vi måtte ønske. Så kom noen som ønsket å kontrollere, noen som ikke likte at andre hadde det bedre enn de selv.
De fortalte oss at det vi gjorde var feil, vi skulle ikke nyte sex, vi skulle ikke få orgasme.
Det er på tide vi vender tilbake dit vi kom fra og dropper alle hemninger.
Om du vil skrike, gjør det, om du vil ule mot månen, så gjør det.
4: Eksperimenter og prøv deg frem.
Rom ble ikke bygget på en dag og du vil heller ikke oppleve at sex blir så godt det kan bli uten at du først bruker tid på å prøve & feile.
Litt alene, men også sammen med en partner…. Prøv berøringer på nye steder, bruk tungen på andre ting enn partnerens munn og ikke begrens sexlivet til soverommet.
5: Forspillet er nøkkelen til en kraftigere orgasme.
Kvinners orgasme kommer fra klitoris, mannens orgasme fra penis.
Men den kraftige orgasmen kommer først når man har vært opphisset en stund først.
Det er når man blir pirret, ertet og kost med den store orgasmen lades opp… Og det gjelder både menn og kvinner.
6: Fokuser på det du/dere holder på med.
Uansett hva man holder på med lykkes man best dersom man legger sjelen i det man driver med.
Så også med sex.
Tanker som ikke har med det som skjer akkurat NÅ vil gjøre en orgasme mindre kraftig, eller kanskje få den til å utebli.
7: I sengen finnes ingen regler og om det skulle vært noen… bryt de.
Regler er der for å begrense, uansett. På soverommet bør det ikke være regler, soverommet bør være ett sted for nytelse og dersom nytelse best oppnås høylydt, så er det slik.
8: Steng verden ute.
En telefon som ringer på feil tidspunkt er en lystdreper av de helt store, det samme kan en TV som står på i bakgrunnen være.
9: Sexleketøy.
Det finnes ett utall sexbutikker i landet, både på nett og rundt omkring i de største handlegatene.
Her får du kjøpt alt hva hjertet og underlivet kan begjære… og litt til.
Sexleketøy behøver heller ikke koste stort, karamell eller sjokolade saus finnes kanskje allerede i huset, det samme gjør antakeligvis en eller annen form for olje som kan brukes til massasje?
Ikke bare kan det være pirrende, både massasje og mer avanserte sexleketøy kan gi en orgasme som skiller seg fra andre orgasmer ved at de faktisk føles helt annerledes.
Dessuten er det mange som mener at kombinasjonen sexleketøy og en dyktig partner er den VIRKELIGE nøkkelen til den ultimate orgasmen…

 

Tips: Husk glidemiddel.
Både menn og kvinner kan ha stort utbytte av å benytte noen dråper glidemiddel når de onanerer.Sexshop med alt av sexleketøy, som dildo, vibrator, kondomer og sexy undertøy