onani for nytelse & glede
Historien om onan Sannheten om onani onani for to, gjensidig onani menns onani, teknikker kvinner som onanerer onani tips for ham onani tips for henne onani og sexleketøy som vibrator, dildo, buttplugg, og kunstige vagina  ord for onani onani og orgasmen e-post

Onani tips for kvinner

Onani er en sykdom og et stadig økende internasjonalt problem...

 

Vi er helt sikre på at det er mange der ute med mange spennende tips & triks.
Hvorfor ikke sende de til oss, slik at også andre kan få glede av de?

Kvinner er kjent for å oppvise stor oppfinnsomhet når det gjelder det å onanere. Her er noen måter å gjøre det på, skrevet for kvinner som trenger nye ideer og menn som lurer på hvordan hun gjør det…

De mest vanlige måtene for kvinner å onanere på er å bruke en, to eller tre fingre til å massere klitoris. Noen foretrekker å gni rett på klitoris med en fingertupp, andre foretrekker å gripe om den med to fingre å nærmest runke den. Atter andre foretrekker å legge håndflaten mellom bena, her har man muligheten til å la en finger eller to finne veien inn i vagina samtidig som man holder på, for så bare å bevege hånden rolig….

En vaskekult med masse vaselin er en måte som absolutt er verdt å prøve. Mykt, glatt, men samtidig godt egnet til å pirre ett stort område samtidig… Den eneste bakdelen er vel at det fort blir en del klin av det så det er greit å ha en dusj i nærheten…. Der kan man jo også fortsette om man ønsker seg en orgasme til.

Dusjen er ett av de klassiske stedene for kvinner å onanere. Mange kvinner onanerer for første gang i dusjen og det er ikke uten grunn. En godt justert vannstråle kan utrette mirakler og ett dusjhode som kan justeres er en god investering for de kvinner som ønsker å kunne nyte seg selv i fred og ro.

Puter er nok en ting gutta har "stjålet" fra damene. Mange kvinner simpelthen elsker å ligge på maven med en pute mellom ben, som de enkelt kan gni seg mot. Ofte så er en romantisk/erotisk novelle ett godt hjelpemiddel, om da ikke fantasien er nok. Ikke alle velger puten, teddybjørner osv er også populært, så neste gang du ser en teddybjørn i en kvinnes seng, kan du bare fantasere om alt den har bevitnet.

En elektrisk tannbørste kan brukes til så mangt… den egner seg også godt mellom bena…. Det eneste man nok bør legge seg på minnet er hygienen… en egen tannbørste beregnet på akkurat den typen pussing er nok en god investering.

Vibratorer kommer i en mengde former og varianter. Utvalget er enormt og noen foretrekker vaginal stimulering, andre vil bare ha klitoral stimulering. Her er det kun en ting som gjelder, å prøve seg frem. Ett tips er å begynne med en rimelig vibrator, prøv den både utenpå og inne i, for så å se hva som faller mest i smak, før man går til investering av en bedre som er laget spesielt for det formålet man ønsker…

Kvinnen er atskillig mindre redd for å stimulere G-punktet sitt enn mannen. Mannen sliter ofte med en frykt for å være homofil, det gjør ikke kvinnen. Det finnes en mengde sex hjelpemidler designet spesielt for akkurat dette formålet, men også fingerne er flittig brukt. Det samme er bøyde agurker, eller nesten hva som helst annet som har den rette "knekken".

Flere og flere av oss får boblebad, eller basseng med en slik jett strøm i. Og ut ifra det vi har erfart er det kvinnene som står bak… for de har funnet en svært god måte å onanere på ved hjelp av strømmen… Flere kvinner har sagt at de simpelthen elsker å spre bena og la strømmen kjærtegne området mellom bena.. det skal visstnok være noe av det beste. Vi gleder oss til å få boblebad.

Tips: Dersom du syntes det er pinlig å besøke en sexbutikk, finnes det et utall online sexshop på nettet.
Erotikknett.no har siden 2000 vært ledende i Norge og har et stort utvalg kavlitetsprodukter for kvinner som ønsker det beste til lavest mulig pris.Sexshop med alt av sexleketøy, som dildo, vibrator, kondomer og sexy undertøy